A Veolia Magyarország cégcsoport újabb tagjai szerezték meg a megvesztegetés elleni tanúsítványt

2021-ben a Veolia Energia Magyarország Zrt. hazánkban az elsők között szerezte meg az ISO 37001 szabvány szerinti tanúsítást, most a cégcsoport újabb társaságai csatlakoztak az új irányítási rendszerhez.

A Veolia csoport nagyon nagy hangsúlyt fektet a korrupció megelőzésére, a korrupció elleni harc az egyik megkérdőjelezhetetlen értéke a vállalatnak. A korrupció kárt okoz a társadalom egészének, mivel megakadályozza a gazdasági növekedést, fenyegeti a jogrendszert és az erőforrások komoly pazarlásához vezet. Ezért a társadalom minden érintettje érdekelt abban, hogy megállítsa ezt a jelenséget. Sohasem szabad úgy tekinteni a korrupcióra, mint az életünk elkerülhetetlen velejárójára. Mindannyiunknak tenni kell azért, hogy az átláthatóság, az integritás és az elszámoltathatóság kultúrája elterjedjen.

Amint arról már korábban beszámoltunk, 2021-ben a Veolia Energia Magyarország Zrt. hazánkban az elsők között szerezte meg az ISO 37001 szabvány szerinti tanúsítást.

A Veolia Magyarország célkitűzéseinek megfelelően 2022-ben a cégcsoport további jelentős társaságaiban is bevezették az új irányítási rendszert. Immár a Budapesti Erőmű Zrt., az Energia-pro Zrt., a PANNONGREEN Kft., a Pannon Hőerőmű Zrt., a Pannon-Hő Kft., valamint a Szegedi Vízmű Zrt. társaságok is nemzetközileg elismert ellenőrzési rendszerben működnek a korrupció elleni küzdelem részeként.

A tanúsítványokat a hazai és nemzetközi szinten elismert Magyar Szabványügyi Testület adta ki.