Környezeti kármentesítés

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. hatékony technológiával és 20 évre visszanyúló tapasztalattal, szakértelemmel rendelkezik a talaj- és talajvíztisztításban.
A kármentesítési munkák elsősorban a szennyezett talaj, talajvíz megtisztítására kidolgozott hulladékkezelési, víz- és szennyvíztisztítási technológiák kiépítését és néhány éven keresztüli üzemeltetését jelentik. A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. építési és üzemeltetési tapasztalata révén különösen alkalmas ezen összetett környezetvédelmi feladatok megoldására.
Az évek során a társaság tapasztalt kármentesítési szakemberei számtalan megbízás esetben bizonyították szakértelmüket, rátermettségüket, valamint folyamatos újítási képességüket egyaránt.
 

Kárfelmérés

Azért, hogy megállapítsuk a szennyeződés mértékét, a mérnökeink tesztfúrásokat végeznek, a mechanikai talajvizsgálat után pedig feltérképezik a terület hidrogeológiai karakterisztikáját.
 

Tervezés

A minták és az előzetes kísérleti eredmények alapján a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. kiválasztja a megfelelő fizikai/kémiai kezelést és nekilát a testreszabott mechanikai megoldások megtervezésének.
 

Megvalósítás

Munkánk hatékonyságát a megfelelő földmozgató és kármentesítő berendezéseink együttes alkalmazása biztosítja. A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. teljes körű, mozgatható tisztítórendszereket alkalmaz, beleértve a nehézgépeket, a laboratóriumot, a mobil irodát és a szennyvízkezelő eszközöket. Ez biztosítja, hogy vészhelyzetben gyorsan reagáljunk, illetve megfelelő kapacitással rendelkezzünk a több hónapon át tartó munkavégzéshez.
 

Utólagos projektkövetés

Miután a tisztítás befejeződött, a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. monitoringrendszert alakít, amely a beavatkozás hatékonyságát folyamatosan ellenőrzi.

További információkért keresse munkatársainkat!