Hírek

news
A vállalat 2021 tavaszán programot hirdetett, amelynek célja a társaság telephelyeit körülvevő, valamint az azokhoz kapcsolódó tágabb környezet biodiverzitásának védelme és erősítése.
news
Megjelent a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetség kiadványának, a Fókuszban a Távhő magazinnak a legújabb kiadása. Az idei év első számában Császár Csaba, a Veolia energetikai szolgáltatások igazgatója beszél a vállalat fő céljairól, a szektor előtt álló kihívásokról.
news
A Magyar Kapcsolt Energia Társaság (MKET) pályázatán az energiatermelő társaságokat működésbeli hatékonyságuk, illetve a kapcsolt energiatermelésük mértéke alapján értékelték és a legjobbakat díjjal is elismerték.
news
A kvíz eredményeiből kirajzolódik, hogy a résztvevők többsége tájékozott fenntarthatósági kérdésekben.
news
A Veolia Akadémián a vállalat munkatársai ismertetik meg a résztvevőkkel a szakma rejtelmeit, a képzés egyben belépő is az energetika szektor világába.
news
A Randstad Employer Brand Research eredményei alapján a cégcsoport bizonyult az egyik legvonzóbb munkáltatónak.
news
A Veolia Csoport francia anyavállalatának kezdeményezésére 2021-ben három évet felölelő ügyfélelégedettség-mérési projekt indult a Purpose program keretében.
news
’Yes WEDO’ programjának keretében a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum egyik 10. évfolyamos osztályát, 35 diákot és kísérő tanárukat fogadta a Veolia Energia Magyarország Zrt