Hírek

news
2021-ben a vállalat az elsők között szerezte meg a szabványt Magyarországon.
news
A Veolia digitális nyári egyetemen a diákok megismerkedtek a vállalat kihívásokra adott megoldásaival, telephelyeket látogattak, multikulturális csapatokban dolgoztak, valamint inspiráló találkozókon vettek részt a vállalat munkatársaival.
news
A telephely szalmatüzelésű blokkjának éves korszerűsítése az energiahatékonyság növelését is szolgálja.
news
A Veolia több nagynevű gyártó szennyvíztisztító rendszerének telepítését és bővítését végezte az MBBR eljárással, amely a leghatékonyabb és legbiztonságosabb technológiák közé tartozik.
news
A vállalat minőségirányítási rendszere garantálja az energetikai szolgáltatások állandó és jó minőségét, valamint a környezetvédelmi tevékenység magas színvonalát.
news
Megjelent a 'The River’ című videó, amely bemutatja a Veolia cégcsoport jövőképét és gondolkodásmódját.
news
A Veolia biodiverzitási programjának keretében lépéseket tesz az energiahatékonyság növelésére és a helyi erőforrások széles körben való felhasználására. A társaság 13 telephelyén részletes akcióterv kerül kidolgozásra, amely a szakolyi erőmű területén magában foglalja a birkákkal történő legeltetést is.
news
A vállalat 2021 tavaszán programot hirdetett, amelynek célja a társaság telephelyeit körülvevő, valamint az azokhoz kapcsolódó tágabb környezet biodiverzitásának védelme és erősítése.
news
Megjelent a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetség kiadványának, a Fókuszban a Távhő magazinnak a legújabb kiadása. Az idei év első számában Császár Csaba, a Veolia energetikai szolgáltatások igazgatója beszél a vállalat fő céljairól, a szektor előtt álló kihívásokról.