Hírek

news
Ismét jó eredményt ért el a cégcsoport a magyarországi ügyfélelégedettségi felmérésen
news
A 2022-es Sequoia munkavállalói részvényprogramot 45 országban 179 000 dolgozó számára indította el a Veolia. A jegyzés elérte a 42%-os arányt, mely a cégcsoport életének eddigi legjobb teljesítménye, több mint 75 000 munkatárs döntött a részvényvásárlás mellett.
news
Idén 17. alkalommal rendezik meg január 28-án a nemzetközi adatvédelmi napot. A Veolia csoport kiemelt felelősségének érzi, hogy a kezdeményezés apropóján felhívja a figyelmet a személyes és vállalati adataink védelmének fontosságára.
news
A Veolia csoport tagjának, a Pannon Hőerőmű Zrt.-nek a támogatásával megvalósult jubiláló rendezvényen a megszokott kategóriákon túl idén 10 emlékérmet is átadtak.
news
Pécs éllovas az újrahasznosításban
news
A Veolia munkatársai az év végén két vállalati karitatív kezdeményezés közül választhattak, mind a két program várakozáson felüli sikerrel zárult.
news
Jótékonysági aukciót rendeztek a Pintér Galéria és Aukciósházban A tehetség esélyt érdemel program 2022-es eseménysorozatának lezárásaként.
news
2021-ben a Veolia Energia Magyarország Zrt. hazánkban az elsők között szerezte meg az ISO 37001 szabvány szerinti tanúsítást, most a cégcsoport újabb társaságai csatlakoztak az új irányítási rendszerhez.