A világ egyik legjobb csapvize

New York városa éves szinten 100 és 200 millió $ közötti megtakarításra tesz szert közüzemi víz- és szennyvízszolgáltatási teljesítménye átfogó javításának köszönhetően.

Az egyesült államok legnagyobb operatív kiválósági programja

New York városa minden évben 1,2 milliárd dollárt költ közüzemi víz- és szennyvízszolgáltatásának menedzselésére. A legnagyobb amerikai operatív kiválósági program keretében a város szolgáltatásainak átfogó átvilágításával bízta meg a Veoliát. A cél a teljesítmény növelése volt a működési költségek csökkentése mellett, a munkahelyek megtartásával.
 

A bevételek és a teljesítményjavítás kapcsolódása

A Veolia kéz a kézben dolgozik együtt New Yorkkal a város partnereként, szakértelmével és az audit jelentésében javítandóként azonosított terültetek nyomon követésével járul hozzá a programhoz. Az ajánlások bevezetéséhez kapcsolódó kockázatokat, csakúgy mint a megszerzett előnyöket, a társaság és a város közösen vállalja. A Veolia bevételei közvetlen összefüggésben állnak a megvalósított teljesítményjavulással.

Carter Strickland

New York város Környezetvédelmi Osztályának egykori biztosa

"Egy olyan nemzetközi társasággal alkottunk csapatot, amely a legjobb gyakorlatokat kínálja az ágazatban. A Veolia szerte a világon bebizonyította, hogy a képes a szolgáltatási teljesítmény javítására a költségek csökkentése és a munkahelyek megőrzése mellett."

 

 

Előnyök az ügyfél számára

  • Átfogó teljesítményjavulás
  • Alacsonyabb költségek
  • Megőrzött munkahelyek

Megoldások

  • Adatkezelés és intelligens szolgáltatások: tanácsadás az infrastruktúraoptimalizálás, a teljesítménykezelés és a beszerzési hatékonyság területén
  • Menedzsment és humán tőke: személyzeti irányítás, szakképzés
  • A természeti környezetre gyakorolt hatás ellenőrzése: a víz- és szénlábnyom mérése és kezelése

100 és 200 millió $ közötti éves megtakarítás

Veolia_Business_map-EtatsUnis

9 millió lakossági ügyfél csatlakozását lehetővé tevő közüzemi víz- és csatornahálózat