Létesítményüzemeltetés

A Veolia az egyedi igényeknek megfelelően biztosítja az ipari vállalatok, önkormányzatok és egyéb közintézmények számára az energiatermelő egységeik gazdaságos működtetését. Szolgáltatásai között fűtési rendszerek üzemeltetését, hűtési rendszerek és légkondicionálás üzemeltetését, épületek és egyéb infrastruktúrák üzemeltetését, ipari gőz szolgáltatását és villamosenergia-termelés és a termelőüzem teljes körű karbantartását kínálja.

Ipari vállalatok

Az energiatermelő rendszerek gazdaságos üzemeltetésével a Veolia hozzásegíti ügyfeleit erőforrásaik optimális átcsoportosításához, ezáltal hozzájárul termelési folyamataik hatékonyságának növeléséhez. Célunk, hogy partnereinkkel együttműködve, az ipari üzemek igényeinek megfelelő egyéni megoldásokat dolgozzunk ki.

Egészségügyi intézmények

Az energiafelhasználás tekintetében a kórházak és az egészségügyi intézmények különleges igényű fogyasztóknak tekinthetők, mivel folyamatos működés miatt stabilan magas hőigénnyel rendelkeznek. A Veolia innovatív technikai megoldások révén jelentős energiaköltség csökkenést biztosít ezen intézményeknek.

Állami és Önkormányzati intézmények és vállalatok

A Veolia több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a közszféra energetikai igényeinek kielégítésében, az intézmények energiagazdálkodásának optimalizálásában. Szakembereink egy komplex energetikai audit során felmérik a rendszer működését, a megtakarítási lehetőségeket. A felmérés tapasztalatai alapján javaslatot tesznek, hogyan csökkenthető az energiafogyasztás, illetve bemutatják azokat a fejlesztési lehetőségeket, amelyek tovább mérsékelhetik az energetikai kiadásokat.