Vízgazdálkodás

A Veolia termelési és víztisztítási eszközöket biztosít üzemek, ipari ügyfelek számára, illetve vállalja a partnerei által kiszervezett berendezések üzemeltetését. A vállalat magas fokú szakértelmére támaszkodva számos egyéb szolgáltatást nyújt ipari partnerei számára, többek között laboratóriumi, üzemeltetési, tervezési és technológiai feladatok ellátását. A Veolia célja, hogy optimalizálja a termelési folyamatokat, és csökkentse ügyfelei kiadásait a környezettudatosság és a törvényi követelmények maximális tiszteletben tartása mellett.

Ügyfeleink számára biztosítjuk az ivó- és szennyvízkezelő, illetve elosztó berendezések és vízkezelő üzemek működtetését. Munkatársaink üzemeltetik a szennyvíztovábbító és kezelő berendezéseket és a hulladékszállító rendszereket egyaránt. Szolgáltatásaink közé tartozik a teljes vízgazdálkodási infrastruktúra és ipari berendezések üzemeltetése, karbantartása és javítása is.
 

A vízgazdálkodási tevékenység ellátása során az alábbi alapelveket követjük:

  • Felelősséget vállalunk a vízgazdálkodási rendszerek működését érintő, hatóságok által meghatározott feltételek teljesítéséért.
  • Garantáljuk a berendezések gazdaságilag és technológiailag optimális működtetését, valamint szükség szerinti karbantartását és javítását.
  • Együttműködünk partnereinkkel a vízkezelő berendezéseket illető beruházások előkészítésében.
  • Odafigyelünk, hogy partnereink méltányos összegért jussanak szolgáltatásinkhoz, azok árait folyamatosan az aktuális működési költségekhez igazítjuk.
  • Együttműködéseink hosszú távú szerződéseken alapulnak.

Iparvállalatok és termelő cégek víz- és hulladékkezelő berendezéseinek működtetésén túl, ilyen berendezések bérbeadásával, valamint részben vagy egészben történő értékesítésével is foglalkozunk.