Energia

A Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. különös figyelmet fordít a különböző energia hálózatokra. Szakértelme kiterjed az építésre, átépítésre, fejlesztésre, rákötésre és a fenntartásra is.

 

Távfűtő hálózatok

A Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. több mint tíz éve épít távfűtő hálózatokat az ország egész területén. Tapasztalatai révén könnyedén alkalmazkodik a különleges kivitelezési körülményekhez, így a nagy mélységben való vezetékfektetés sem jelent nehézséget a számára.

 

Földgáz szállító és elosztó hálózatok

Az új hálózatok építésében csak úgy, mint a meglévő hálózatok rehabilitációjában a Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. piacvezető a gázkivitelezés területén.
Az általa alkalmazott rákötési technikáknak köszönhetően a megrendelők megbízható végeredményre számíthatnak. Nemcsak települési kis átmérőjű hálózatok építésében, hanem több kilométeres, nagy átmérőjű szállító vezetékek fektetésében is kiemelkedő referenciákkal rendelkezik.

 

Geotermikus energia

Innovatív módszereinek köszönhetően a Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. vállalja az egyre népszerűbb alternatív hőközpontok és fűtési rendszerek tervezését és megvalósítását. A termálvizet fűtési céllal felhasználó beruházásokban tanácsadóként és tervezőként is szolgálja megrendelőit.

További információkért keresse munkatársainkat!