Energia

A SADE Kft. különös figyelmet fordít a különböző energia hálózatokra. Szakértelme kiterjed az építésre, átépítésre, fejlesztésre, rákötésre és a fenntartásra is.
 

Távfűtő hálózatok

 

A SADE Kft. több mint tíz éve épít távfűtő hálózatokat az ország egész területén. Tapasztalatai révén könnyedén alkalmazkodik a különleges kivitelezési körülményekhez, így a nagy mélységben való vezetékfektetés sem jelent nehézséget a számára.
 

Földgáz szállító és elosztó hálózatok


Az új hálózatok építésében csak úgy, mint a meglévő hálózatok rehabilitációjában a SADE Kft. piacvezető a gázkivitelezés területén.
Az általa alkalmazott rákötési technikáknak köszönhetően a megrendelők megbízható végeredményre számíthatnak. Nemcsak települési kis átmérőjű hálózatok építésében, hanem több kilométeres, nagy átmérőjű szállító vezetékek fektetésében is kiemelkedő referenciákkal rendelkezik.
 

Geotermikus energia


Innovatív módszereinek köszönhetően a SADE Kft. vállalja az egyre népszerűbb alternatív hőközpontok és fűtési rendszerek tervezését és megvalósítását. A termálvizet fűtési céllal felhasználó beruházásokban tanácsadóként és tervezőként is szolgálja megrendelőit.

További információkért keresse munkatársainkat!