Idén két helyszínre is ellátogat a Veolia „Muti, hol dolgozol” kampánya

Munkavállalóink gyermekei Budaörsön és Pécsett is megnézhetik mit csinálnak szüleik a hétköznapokon

A tavalyi évben nagy sikert hozott a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom kezdeményezéséhez való csatlakozás, melynek során vállalatunk történetében első alkalommal a Szegedi Vízmű Zrt-ben szervezhettük meg a #MUTIHOLDOLGOZOL napot. Idén két új helyszín, Budaörs és Pécs ad majd otthont a rendezvénynek, melynek során a kicsik egy napra betekintést nyerhetnek a nagyok világába.

Március végén a pécsi munkavállalóinak lehetősége nyílik arra, hogy egy munkanapon bemutassák gyermekeiknek, unokáiknak azokat a feladataikat, amelyeket a mindennapok során ellátnak. családok legkisebb tagjai belülről is megnézhetik a létesítményt, valamint egy egész napos izgalmas programsorozaton is részt vehetnek majd. 

A gyerekeknek lehetőségük lesz megismerni az erőmű működését és azokat az embereket, akik mindennapi munkájukkal lehetővé teszik, hogy minden zökkenőmentesen működhessen. Részletes és izgalmas körbevezetésben lesz részük, amelynek során meglátogatják a különböző részlegeken dolgozó szülőket, nagyszülőket, így megismerhetik mindennapi tevékenységüket. A felfedezés után egy kellemes ebéden vehetnek részt, majd játékos feladatokkal maguk is kipróbálhatják a dolgozó felnőttek hétköznapjait.

Emellett április elején a budaörsi irodaházunk nyitja meg kapuit, ahol ugyancsak színes programokkal várjuk majd a gyermekeket.

Az irodaházban ugyan erőművel nem tudunk szolgálni a kicsiknek, de bepillantást nyerhetnek a HR világába egy izgalmas mesehős casting játék keretében elmerülhetnek a pénzügyek birodalmában, kipróbálhatják milyen a véget nem érő telefonálás, és még egy kirándulással is készülünk számukra egy közeli fűtőművünk épületébe.

A fiatalok ezen a napon egy kicsit beleláthatnak a munka világába és betekintést nyerhetnek olyan munkafolyamatokba, amelyek a későbbiekben talán az ő feladatkörükbe tartoznak majd cégcsoportunk valamelyik vállalatánál. Mindeközben megismerhetik, mivel foglalkoznak szüleik, amikor nem közösen töltik az időt.