Mennyire tájékozott a fenntarthatósággal kapcsolatban?

A Körkörös Gazdaság blog környezetvédelmi nyereményjátékot hirdetett az oldalán.

Idén 53 éve rendezik meg április 22-én a világméretű Föld napja mozgalmat, amely célja, hogy színes programokkal hívja fel a figyelmet a környezetünk megóvásának fontosságára. Az esemény apropóján a Körkörös Gazdaság blog a Veolia csoport támogatásával nyereményjátékot szervez fenntarthatósági témakörben.

A Föld napja mozgalom három éve ünnepelte világszinten az 50 éves, Magyarországon pedig 30 éves jubileumát, és azóta is minden évben tematikus programokat rendeznek a világnapon. Az utóbbi időben egyre több tudós, politikus és klímavédelmi aktivista hívja fel a bolygónk lakosainak figyelmét arra, hogy környezetünk védelme elsődleges feladatunk ahhoz, hogy még hosszú ideig tudjuk hasznosítani a Földünk erőforrásait.

A Veolia cégcsoport támogatásával működő Körkörös Gazdaság blog harmadik éve szervezi meg a Föld napi nyereményjátékát, amely során a résztvevőknek a blogon megjelent cikkek tartalmából összeállított kvízt kell helyesen kitölteniük. A kérdésekre helyesen válaszolók között három értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki. A kvízt április 21-től május 5-ig lehet kitölteni, az eredményhirdetés május 12-én lesz.

Az ajándékcsomag a következő termékeket tartalmazza:

  • Áramfogyasztás-mérő
  • Marcus Franken – Monika Götze: A környezettudatos otthon – 200 nagyszerű ötlet a fenntarthatóbb élethez könyv
  • Fenntartható vászontáska bevásárláshoz
  • Photosynthesis újrahasznosított anyagokból készült társasjáték

A kvíz kitöltéséhez szükséges információkról és a versenyszabályzatról a Körkörös Gazdaság cikkében olvashat részletesen, ha pedig szeretne többet megtudni a fenntarthatóság témakörében, kövesse a blogot és Facebook-oldalát!