Mindent tud a fenntarthatóságról?

A Veolia által támogatott Körkörös Gazdaság blog nyereményjátékot hirdetett a környezetvédelem jegyében.

Több mint fél évszázada emlékezünk meg a Föld napjáról április 22-én. Ennek apropóján idén immár negyedik alkalommal rendezi meg nyereményjátékát a Körkörös Gazdaság blog.

A Föld napja mozgalom célja, hogy színes programokkal hívja fel a figyelmet arra, hogy a bolygónk és környezetünk megóvása elsődleges fontoságú. Csak így tudjuk hosszú távon fenntarthatóan használni a Föld erőforrásait.

A Veolia vállalatcsoport támogatásával működő Körkörös Gazdaság blog ismét megrendezi a jeles nap alkalmából nyereményjátékát, amely során a résztvevőknek a blogon korábban megjelent ismeretterjesztő cikkek tartalmából összeállított kvízt kell helyesen kitölteniük. A kérdésekre helyesen válaszolók között három értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki. A kvízt április 22-től május 3-ig lehet kitölteni, az eredményhirdetés pedig május 10-én lesz.

A kvízjátékkal megnyerhető ajándékcsomag a Renature – Újjáéledő természet nevű társasjátékot, egy napelemes powerbankot, valamint egy környezetbarát, mindenféle energiaellátás nélkül, vízzel működő órát tartalmaz.

A kvíz kitöltéséhez szükséges információkról és a versenyszabályzatról a Körkörös Gazdaság cikkében olvashat részletesen, ha pedig szeretne többet megtudni a fenntarthatóság témakörében, kövesse a blogot és Facebook-oldalát!