Nemzetközi versenyen ért el dobogós helyezést a Körkörösgazdaság.hu

A Veolia által támogatott környezetvédelmi szemléletformáló projekt a kommunikációs szakmában is sikert aratott.

A Veolia Energia Magyarország Zrt. által létrehozott és működtetett Körkörösgazdaság.hu web- és Facebook-oldala bronz helyezést ért el a 2019 PRGN Best Practice Awards versenyén.

A szoros versenyben mintegy 50 ország ügynöksége mérettette meg magát a világ minden részéről. A dobogós harmadik helyezést a PRGN Best Practice Awards - Content marketing and SEO kategóriájában sikerült megszerezni. A weboldal és a hozzá kapcsolt közösségi médiafelület a kommunikációs szakma elismerését az értékes és edukatív szakmai anyagok, a követőszerzés, valamint a közösségépítő funkciói révén nyerte el.

A Veolia magyar leányvállalata által támogatott Körkörösgazdaság.hu a tartalmakban is folyamatosan igyekszik megújulni, ezáltal reflektálva és kiszolgálva a követők igényét. Az oldalon egyszerre olvashatók fajsúlyosabb témájú szakmai cikkek, aktuális hírek hazánkból és a nagyvilágból, fenntarthatósági szempontból példát jelentő emberekről készült portrék és előremutató, bolygóvédő tevékenységek a világ minden pontjáról. Ezen kívül rendszeresen készülnek kreatív infografikák és videók is az oldalra, sőt, a jövőben az eddigi rovatok mellett (Tudtad-e, Egypercesek, Elgondolkodtató, Arcok, Hírek) egy Interjúk menüpont is elindul.

A Körkörösgazdaság.hu nem csak a virtuális térben, de a valós életben is igyekszik összekapcsolni az embereket. Ennek ékes példája a 2019 tavaszán megrendezett „Körkörös városi kalandozások” gyermekrajz-pályázat, amelyre az ország különböző pontjairól érkeztek be általános iskolások által készített, a fenntarthatóságot és zöld világszemléletet tükröző pályaművek. A nyerteseket a Veolia értékes természettudományos társasjátékokkal jutalmazta. A weboldal szerkesztőségi csapata a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy a legszélesebb érdeklődési körben lássa el olvasóit a fenntarthatóság témájában.

Az Amerikai Egyesült Államokbeli Delaware államban bejegyzett PRGN (Public Relations Global Network) egyike a világ 10 vezető PR ügynökségi hálózatának. A 2019-es PRGN Best Practice Awards – Content Marketing and SEO kategóriájában a Goodwill Communications Kft. nyújtotta be a pályázatot.