Rangos szakmai elismerésben részesítették munkatársunkat

Bicskei Tibor, a Veolia Energia Magyarország Zrt. (VEMO) távhőágazatának vezetője átvehette a MaTáSzSz "Magyar Távhőszolgáltatásért" Ezüst Emlékérmét.

A VEMO távhőágazatának vezetőjét, Bicskei Tibort a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége (MaTáSzSz) Ezüst Emlékéremmel tüntette ki. A díj alapítása óta első alkalommal díjazták a Veolia egyik munkatársát. Az elismerés jelzi a MaTáSzSz munkabizottságaiba delegált kollégák munkájának és a Veolia növekvő súlyát a távhőszektorban.

A MaTáSzSz minden évben három jelöltet díjaz a "Magyar Távhőszolgáltatásért" Ezüst Emlékéremmel, ezzel elismerve a távhőipari szakemberek aktuális évben folytatott eredményes, hatékony és példaértékű munkáját. 

Az emlékérem odaítélésének feltétele:

A jelölt:

- távhőtermelő, távhőszolgáltató MaTáSzSz tagvállalat munkatársa,

- a MaTáSzSz szervezeteiben (Elnökség, Szakmai Bizottságok), vagy a MaTáSzSz távhőtermelő, távhőszolgáltató tagja munkatársaként a kitüntetést megelőzően eredményes és hatékony operatív szakmai tevékenységet végzett,

- magatartása a MaTáSzSz Etikai Kódexében foglaltaknak megfelel,

- műszaki, közgazdasági vagy jogi területen szakmailag elismert,

- szakmai munkájával elősegíti a MaTáSzSz társadalmi elismertségének, a szövetségi munka eredményességének növelését.

Bicskei Tibor 1979-óta dolgozik a Veolia Energia Magyarország Zrt.-nél, és 2000 óta foglalkozik távhőszolgáltatással. 2016 óta a távhőágazat vezetője. Jelenleg öt távhőszolgáltatást biztosító cég ügyvezetését látja el a Veolia cégcsoportnál. Kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként jelölték a díjra, melyet a MaTáSzSz elnöksége ítélt oda.

„A díjat nem tekinthetem kizárólag az én személyemnek szóló elismerésnek, hiszen a Veolia távhőszolgáltatási rendszereinél közvetlenül is megközelítőleg 130 munkatárs dolgozik, sőt még a központban dolgozó kollégák is támogatják a munkánkat, így ez a díj valójában mindannyiunk elismerése. Remélem, hogy a távhőszolgáltatási tevékenység a társaságnál továbbra is fejlődni fog, és a jövőben más kollégák is MaTáSzSz-díjazottak lesznek ─ osztotta meg a díj kapcsán Bicskei Tibor.

Gratulálunk munkatársunk kiemelkedő szakmai teljesítményéhez!