Sikeres megújító audit a Veoliánál

A vállalat minőségirányítási rendszere garantálja az energetikai szolgáltatások állandó és jó minőségét, valamint a környezetvédelmi tevékenység magas színvonalát.

A mai társadalom egésze, kezdve a befektetőktől az ügyfeleken át egészen a végső felhasználókig a megfelelő minőségen túl egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy a termelő és szolgáltató cégek tevékenységei, az általuk gyártott és felhasznált termékek, valamint a szolgáltatások milyen hatással vannak a környezetre. Ma már alapvető követelménynek és elvárásnak számít, hogy a cégek minden tőlük telhetőt megtegyenek a környezet terhelésének csökkentése érdekében, és olyan technológiákat és eljárásokat alkalmazzanak, melyekkel hosszú távon is környezetkímélő és fenntartható módon végezhetik mindennapi tevékenységeiket.

A Veolia Energia Magyarország Zrt. alapelve a megbízható és minőségi szolgáltatások megvalósítása, melynek érdekében olyan hatékony és gazdaságos integrált minőségirányítási rendszert működtet, amely garantálja energetikai szolgáltatásai állandó és jó minőségét, folyamatos fejlesztését, valamint a környezetvédelmi tevékenység magas színvonalát.

Ennek fontos eszköze az ISO 9001:2015 az ISO 14001:2015 és az ISO 50001:2018 szabványok, valamint a debreceni és nyíregyházi erőművi telephelyek esetében ISO 45001:2018 szabvány követelményeinek megfelelő, tanúsított minőség-, környezet-, energia-, és a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerek működtetése.

2022. május 2. és május 6. között a CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Kft. megújító audit keretében vizsgálta az integrált irányítási rendszer működését, amelynek során szabvány eltérést nem talált, azonban a továbbfejlesztési lehetőségek megjelölése mellett, számos, a szabványteljesítésen túlmutató erősséget is azonosított.

A szabvány szerinti tanúsítványokat a Veolia Energia Magyarország Zrt elnök-vezérigazgatója, Palkó György vette át CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Kft. vezetőitől.

A Veolia a jövőben is arra törekszik, hogy a folyamatos ellátásbiztonság és a magas színvonalú szolgáltatások nyújtása mellett minél több fenntartható megoldást is alkalmazzon a mindennapi működésében.

A Veolia a jövőben is arra törekszik, hogy a folyamatos ellátásbiztonság és a magas színvonalú szolgáltatások nyújtása mellett minél több fenntartható megoldást is alkalmazzon a mindennapi működésében.