A Veolia, az ökológiai átalakulás bajnoka, elindítja legújabb kampányát: “Együtt többet tehetünk az erőforrások megóvásáért”

Megjelent a 'The River’ című videó, amely bemutatja a Veolia cégcsoport jövőképét és gondolkodásmódját.

Június 5-én, a Környezetvédelmi Világnapon a Veolia büszkén erősítette meg azon ambícióját, hogy az ökológiai átalakulás világbajnokává váljon. E jeles alkalomból a vállalat elindítja legújabb kommunikációs kampányát “Együtt többet tehetünk az erőforrások megóvásáért” címmel (Resourcers to Turn the Tide).

Kérjük, nézze meg a ‘The River’ című videónkat, amely egy TV reklám formájában mutatja be a Veolia cégcsoport jövőképét és gondolkodásmódját — egy megállíthatatlan csapat, melynek tagjai optimistán, elszántan és együtt tesznek meg minden tőlük telhetőt az ökológiai átalakulás megvalósításának érdekében.

Ugyancsak megismerhetik azokat az erőforrással gazdálkodó munkatársainkat, akik mássá szeretnék tenni a Földet, és meghallgathatják milyen projekteken dolgoznak Franciaországban, Spanyolországban és Németországban.

Oldalunkon folyamatosan találkozhatnak majd a jövőben is hasonlóan izgalmas portrékkal, hogy bemutassuk milyen sokszínű a Veolia-csoport munkavállalói közössége. Maradjanak naprakészek híreinkkel!

Ide kattintva megtekintheti a ’The River’ c. TV reklámot és a kampány többi elemét.