Versenyelőny a munkaerőpiacon - ingyenes kommunikációs tréning munkanélkülieknek a Pécsi Hőerőműben a Veolia szervezésében

A háromnapos tréningen a résztvevőket állásinterjúra készítik fel.

Napjainkban sajnos sokan pályaelhagyásra kényszerülnek a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek által leginkább érintett szektorokban, mint a turizmus és vendéglátás, és a korábbiaknál sokkal nagyobb a verseny az állásokért. Egy állásinterjú során döntő jelentőségű lehet a felkészültség és a jó kommunikációs készség – ehhez nyújt segítséget a Veolia Energia Magyarország Zrt. ingyenes tréningje.

Baranya megyében több mint 18 ezer álláskeresőt tart nyilván a kormányhivatal a KHS legfrissebb adatai szerint. Közülük most a pécsi és Pécs közeli lakosok számára nyílik lehetőség ingyenes kommunikációs tréningen való részvételre, amelyet február 17-18-19-én és február 24-25-26-án a Pécsi Hőerőműben szervez meg a Veolia Energia Magyarország Zrt.

Egy interjúhelyzetben sorsdöntő az első benyomás és az, ahogyan a jelentkező prezentálja szakmai tapasztalatait, készségeit és céljait. Az európai uniós forrásból megvalósuló háromnapos tréning keretében a résztvevők megismerhetik erősségeiket, gyengeségeiket, megtanulhatják, hogyan viselkedjenek egy állásinterjún, és hasznos tippeket kaphatnak az álláskeresés során felmerülő nehézségek megoldására.

A tréningre olyan résztvevők jelentkezését várják, akik középfokú végzettséggel, pécsi vagy Pécs közeli bejelentett lakcímmel rendelkeznek, legalább 3 hónapja regisztrált munkanélküliek vagy legalább 12 hónapja közfoglalkoztatottak, és nem vesznek részt oktatásban, képzésben, illetve nem állnak foglalkoztatásban.

Amellett, hogy a résztvevők segítséget kapnak az álláskereséshez, a vállalat a képzés során ebédet is biztosít számukra, illetve a tréning végén egy 15.000 Ft-os étkezési utalvánnyal is megajándékozza őket.

 

Érdeklődni és regisztrálni az [email protected] email címen lehet.