Miért érdemes a Veoliánál dolgozni?

Vegyen részt az ökológiai átalakulásban!

 

A Veolia csoport egy nemzetközi hátérrel rendelkező vállalat, amely 1992 óta van jelen Magyarországon és közel 3000 munkavállalót alkalmaz. Tevékenységéről részletes információ olvasható a Veolia Magyarországon oldalon.
 

A csoport célkitűzése az ökológiai átalakulás, hogy egy élhető bolygót hagyjon az eljövendő generációkra.
 

Miért érdemes a Veoliánál dolgozni?
 

MERT MINDEN NAP TALÁLKOZHAT SZAKMAI KIHÍVÁSOKKAL

A Veolia szakmai kihívásokkal teli, érdekes feladatokat kínál minden területen. Támogatja és értékeli az innovatív ötleteket, javaslatokat.
 

MERT FONTOS SZÁMUNKRA, HOGY ÖN FEJLŐDJÖN

A kollégáink rendszeres szakmai továbbképzése minden foglalkozási területen elsőbbséget élvez. A Veolia vállalja a teljesen más szakterületről érkező, az energiaipar iránt érdeklődő, új munkaerő kiképzését is a Veolia Akadémia programon keresztül, amely szakmai betanulást kínál, és már a képzési idő alatt szilárd hátteret és bejelentett munkaviszonyt biztosít a résztvevőknek.
 

MERT JÓ CSAPAT VAGYUNK

Fontosnak tartjuk a tudásmegosztást a vállalatok között, mely elősegíti a szakmai tapasztalatok erősödését és a jó munkamódszerek terjedését. Ehhez támogató vezetést, családias, baráti munkalégkört igyekszünk biztosítani, ahol stabil környezetben dolgozhatunk minden egyes nap.

 

MERT FIGYELMET FORDÍTUNK A NEMEK KÖZTI EGYENLŐSÉGRE

Célunk elősegíteni a nemek közötti szakmai egyenlőséget, kiemelt figyelmet fordítunk a nők arányának növelésére a hagyományosan „férfias” szakterületeken is.

 

MERT A MUNKAVÉDELEM NEM LEHET ALKU TÁRGYA

Biztonságos munkakörnyezetet kínálunk a nálunk dolgozóknak, dolgozóink egészsége és testi épsége prioritás, biztonságukat védőfelszerelés és rendszeres oktatás biztosításával erősítjük. A cégcsoport globális célkitűzése a 0 munkahelyi baleset elérése, melynek eléréséhez évről évre közelebb kerül.

 

MERT TESZÜNK A KORRUPCIÓ ELLEN

Cégcsoportunk vallja, hogy a jóhiszeműség, integritás és tisztesség olyan alapvető értékek, amelyeket minden üzleti tevékenységünknek tükrözni kell. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy tevékenységünket a legszigorúbb jogi és etikai normák szerint folytassuk. Nem toleráljuk a korrupciót vagy annak kísérletét.