Miért érdemes a Veoliánál dolgozni?

2014 végén, a Veolia-csoport munkatársainak száma elérte a 179.000 főt. Munkatársaink szoros együttműködésben dolgoznak a társaság ipari és önkormányzati ügyfeleivel, valamint a szolgáltatásokban részesülő lakossággal. A Veolia a helyi feltételek és az adott egységekben dolgozó munkatársak érdekeinek teljes körű figyelembevételét helyezi humánerőforrás politikájának középpontjába.

Az alkamazottak felvétele és képzése

A Veolia üzletágai egyre kiterjedtebb műszaki szaktudást igényelnek a munkatársaktól, és a képességek folyamatos fejlesztését teszik szükségessé. Ebből kifolyólag, a szakképzés a Veolia minden foglalkozási területén munkaerő-felvételi politikájának szerves részét képezi, a munkatársak szakképzettségétől függetlenül. A Veolia minden alkalmazottjának megadja a lehetőséget karrierje fejlesztésére a társaságon belüli pályafutása során.

 

A Veolián belüli mobilitás ösztönzése

A Veolia elsődleges fontosságúnak tartja munkavállalói mobilitását a társaságon belül, és támogatja a nemzetközi mobilitást is, amely elősegíti a szaktudás megosztását, és megerősíti a társaság pozícióit a feltörekvő piacokon.

 

A méltányosság és a szociális párbeszéd előmozdítása

A Veolia bérpolitikája az egyéni erőfeszítéseket elismerő méltányos javadalmazáson, a helyi munkaerőpiacnak megfelelő vonzó bércsomagok kialakításán, valamint a társadalombiztosítási védelem megerősítésén alapul, emellett kiegészítő nyugdíjat is biztosít munkavállalóinak. A Veolia elkötelezett a szociális párbeszéd folyamatos fejlesztése mellett is.