Műtárgyak

A Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. a hálózatokhoz kapcsolódó műtárgyak tervezésében, felújításában és megvalósításában jelentős tapasztalattal rendelkezik.
Mindennapos feladatának tekinthető bármilyen hidraulikai műtárgy vagy berendezés megépítése, felújítása.

 

Átemelő állomás és szennyvízkezelő telep

A Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. tevékenysége magában foglalja a tervezést, építést és felújítást az olyan hidraulikai hálózatok és műtárgyak esetében, mint a záportározók, az átemelők és a speciális műtárgyak. Ipari megrendelők részére megoldást kínál berendezéseik szabályzóknak való megfelelésére, mint például csapadék- és szennyvíz rendszerek szétválasztása, szénhidrogén szétválasztó telepítése, gáztározó tartály vagy kifolyó műtárgy építése.
Ügyfelei részére a vállalat szennyvíz és iszap kezelő telepeket is épít, melyek különböző technológiákkal működhetnek és bármely kezelési kapacitási igénynek megfelelhetnek. Új művek tervezése és kivitelezése mellett vállalja meglévő műtárgyak felújítását vagy kapacitásbővítését.

 

Ivóvízkezelő telepek

Az emberi egészségre ártalmas anyagok (vas, mangán, arzén) kiszűrését célzó ivóvízkezelés területén a Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. jelentős jártasságra tett szert. A víz minőség javítását különböző technológiák alkalmazásával éri el, homokszűrőt vagy membránszűrőt használva.

 

Egyéb hidraulikai műtárgyak

A Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. fennállása óta fenntartja a megrendelőinek tett vállalásainak (a víz folyamatos biztosítása, a lakosok kímélése, a víz minőségének megóvása…) szigorú betartásával a szolgáltatókra és az önkormányzatokra bízott vízügyi vagyont: szökőkutakat, ivóvíz tározókat, víztornyokat.

További információkért keresse munkatársainkat!