Szennyvíztisztítás

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. munkatársai, szolgáltatásai és technológiái segítségével az Önöknél felmerülő bármely környezetvédelmi problémára teljes körű és hatékony megoldást kínál.
 

Kommunális szennyvíztisztítás

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. a Veolia fejlesztési központjainak, valamint technológiai megoldásokat szállító leányvállalatainak köszönhetően a ma ismert kommunális szennyvíztisztítási eljárások teljes arzenálját felsorakoztatja. Igényektől és a megoldandó problémától függően a kompakt rendszerektől kezdve a hagyományos biológiai eleveniszapos valamint membrántechnológiával és UV szűréssel kombinált komplex megoldásokig kínál szennyvízkezelési és visszaforgatási rendszereket. Eljárásaik között a primer tisztítási fokozattól a tercier tisztítási eljárásokig nemzetközileg elismert módszerek találhatóak, mint az ActifloTM, BiostyrTM vagy MBBR technológiákTM.
Ezeken felül a kommunális szennyvízkezelés kiegészítő szolgáltatásaiként kiemelkedő figyelmet kapnak azon eljárások is, amelyek a tisztítás során keletkező fölösiszap kezelését, hasznosítását valamint a tisztítási folyamatok során megjelenő szaghatások megszüntetését hivatottak biztosítani.

 

Ipari szennyvíztisztítás

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari szennyvíztisztítás területén, munkatársai több mint kétszáz ipari projektet vezettek, illetve ipari szennyvízkezelési rendszert kiviteleztek és állítottak üzembe. A VWS technológiai háttere az ipar minden szegmensében (vegyipar, gépgyártás, energiaipar, autóipar, fémgyártás, gyógyszeripar, elektronika, bányászat stb.) kínál bejáratott, sikerrel alkalmazott eljárásokat.
A VWS legtöbb technológiai megoldása és berendezése házon belüli fejlesztés, míg néhány egyedi eljárást az adott területen specializált partnerek nyújtanak. Minden technológiai eljárás a legmagasabb minőségi előírások szerint kerül kialakításra.
A standard megoldások rövid átfutási idő alatt szállíthatóak és beüzemelhetőek. Ezek közül több is moduláris elemekből áll össze, amelynek köszönhetően meglévő rendszerekbe is könnyen illeszthetőek.

További információkért keresse munkatársainkat!