Vízgazdálkodás

A Veolia Magyarországon évente 15 millió köbméter egészséges ivóvizet juttat el lakossági fogyasztóihoz, valamint 300 millió köbméter szenny- és csapadékvíz elvezetéséről és kezeléséről gondoskodik. A társaság 1.800 főt meghaladó szakembergárdája arra törekszik, hogy az önkormányzatoknak is minden igényt kielégítő, minőségi szolgáltatást nyújtson nap mint nap.

A Veolia-csoport energia-, víz- és hulladékgazdálkodási szolgáltatásai segítséget nyújtanak az önkormányzatok számára, hogy szembenézzenek napjaink legégetőbb települési kihívásaival.

Az élhető épített környezet létrehozása, az okos és fenntartható települések kialakítása ma már kulcskérdés. A Veolia számára fontos, hogy az önkormányzatok számára kidolgozott megoldásai révén hozzájáruljon a városi környezet élhetőségének javításához és a lehető legteljesebb közösségi szolgáltatások biztosításához.

A Veolia ajánlata a partnervárosoknak:

  • Modern vízszolgáltatások a technikai tudás kihasználásával – új technológiák bevezetése révén csökkenő vízveszteség biztosítása, a gazdaságosság központi szempontjának figyelembevételével.
  • A működési költségek további csökkentése hatékony vezetéssel.
  • Minőségi ügyfélszolgálat működtetése az ISO 9001 minősítésnek megfelelő telefonos ügyfélszolgálat és speciálisan képzett munkatársak biztosításával.
  • A munkaerőforrási lehetőségek optimális kiaknázása professzionális humánerőforrás-menedzsment segítségével.

A Veolia által kínált együttműködési modell legfontosabb előnye, hogy az együttműködés során alkalmazott mechanizmusok (pl.: centralizált beszerzés, közös irányítású technikai tevékenység, közös ügyfélszolgálatok) fokozott munkaminőséghez és alacsonyabb működési költségekhez vezetnek, melyek a végfelhasználói vízárak hosszú távú stabilitását eredményezik.