Távhőszolgáltatás

Energiaszolgáltatási üzletágán belül, a Veolia elkötelezett aziránt, hogy megfelelő körülményeket teremtsen a városlakók számára. Az önkormányzatokkal együttműködve törekszünk arra, hogy környezetbarát és megfizethető, ugyanakkor valódi komfortérzetet biztosító energetikai szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

A Veolia által üzemeltetett távfűtési rendszerek a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett elégítik ki a háztartások mindennapi fűtési és melegvíz igényeit.


A Veolia távhőszolgáltatóként 13 városban 40 ezer lakos távfűtéséről és melegvíz ellátásáról gondoskodik  leányvállalatain keresztül, miközben országszerte a vállalat további 351 ezer fő számára termel hőenergiát.
A távfűtést a távhőtörvény előírásainak megfelelően, tényleges fogyasztás szerinti elszámolással biztosítja, így a felhasználók saját kézben tarthatják hőközpontjuk szabályozását, azaz költségeiket.


Az innovációs megoldásoknak köszönhetően – megfelelő tüzelőanyag-választás, alternatív energiahordozók felkutatása, kapcsolt energiatermelés gázmotorral, távfelügyelet – megnőtt a távhőszolgáltatás megbízhatósága és hatásfoka, valamint kiemelt szerephez jutott a környezetvédelem és a tudatos fogyasztói megtakarítás.


További információkért kérjük keresse fel távhőszolgáltatási weboldalunkat!