Út és egyéb közmű

Magán és önkormányzati megrendelői számára a Veolia Mélyépítő Magyarország Kft.  bármilyen út- és egyéb földalatti közmű projekt megvalósítását vállalja.

Bekötő utak, kerékpárutak, városi terület rendezés

A Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. fontos szerepet tölt be a közösségi infrastruktúra beruházások megvalósításában, szerepet vállal a városi terek építésében, felújításában és rendezésében: a bekötő utak, kerékpárutak, terek és parkok, sportpályák és látogatóközpontok kialakításában.
Ezek a művek a nyilvános figyelem középpontjában valósulnak meg, jelentős funkcionális és esztétikai értékkel bírnak. Ezért a kivitelezés folyamán a Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. maximális erőfeszítéssel törekszik arra, hogy megóvja a városi környezetet és ne nehezítse a lakosok életét.
 

Parkolók

A Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. referenciaként szolgál a pontos szervezést és egyeztetést kívánó, összetett kivitelezési feladatok megoldásában.
 
A parkoló építési tevékenység az alábbi műveleteket foglalja magába:

  • földmunka;
  • vezetékfektetés;
  • burkolatépítés.

 

Ivóvíz-, szennyvíz- és elektromos hálózatok

Az útépítést és egyéb közműépítést is tartalmazó komplex projektek előkészítésében, megvalósíthatósági vizsgálatában, tervezésében és kivitelezésében a Veolia Mélyépítő Magyarország Kft. hosszú évek alatt megszerzett gyakorlati tapasztalattal bír.

További információkért keresse munkatársainkat!