Energiairányítási rendszer bevezetése a Veolia Energia cégcsoportnál

A Veolia Energia Magyarország Zrt. 2016. március 1-jén a teljes cégcsoportnál bevezette az MSZ EN ISO 50001:2012 szerinti energiairányítási rendszert. Ez az integrált irányítási rendszert alkotó, már tanúsított minőségirányítási, környezetközpontú irányítási (és egyes leányvállalatoknál munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási) rendszerek mellett működik.

A Veolia számára prioritás az energiatudatosság és a cégcsoport energetikai teljesítményének javítása. Ebbe a sorba illeszkedik az integrált irányítási rendszer bevezetése is, amely ugyancsak a vállalat energiahatékonyságának javítását segíti.

Az új rendszer a cégcsoport munkatársainak odafigyelése és gondos kezelése mellett tud a mindennapi munka során is eredményesen és sikeresen működni. A Veolia csoportnál a minőségi szolgáltatásnyújtás és az energiatakarékosság egyaránt a gyakorlat részét képezi, amelyre a társaságcsoport minden dolgozója felelősségeként tekint, ezzel segítve a cég minőség-és energiapolitikájában kitűzött céljainak teljesülését.