Új székhelyre költözött a Veolia Energia Magyarország Zrt.

Egy székházba került a Veolia energia, víz és hulladék üzletága

Új irodába költözött a Veolia Energia Magyarország Zrt. Az energetikai társaság a Budaörs, Szabadság út 301. szám alatti irodaházba helyezte át központját. A költözést az tette szükségessé, hogy az elmúlt évek dinamikus fejlődésének köszönhetően a Veolia Energia Magyarország Zrt. mostanra teljesen kinőtte a korábban használt budapesti irodáját. „Az új székhelyen a társaság három szinten több mint 2500 négyzetméternyi területet bérelt ki, amely egyszerre elégíti ki a vállalat jelenlegi igényeit, és kínál teret a további fejlődéshez” - közölte Fernezelyi Ferenc, a Veolia Energia Magyarország Zrt. kereskedelmi igazgatója.

Az új helyszín kiválasztásánál az is fontos szempont volt, hogy a Veolia csoport összes üzletágának otthont adhasson. Így mostanra nem csak a Veolia Energia Magyarország Zrt., hanem a társaságcsoport víz és hulladék üzletágának képviselői is a budaörsi irodaházba költöztek a fővárosból.

„Az energia, a víz és a hulladék üzletág közös irodaházba költözése egyszerre segíti a társaságcsoport szervezeti struktúrájának hatékonyabbá tételét és a meglévő szinergiák jobb kihasználását, új fejlődési perspektívákat megnyitva a Veolia csoport vállalatai előtt” – tette hozzá a Veolia Energia Magyarország Zrt. kereskedelmi igazgatója.