Hírek

A Veolia magyarországi csoportjának sajtóközleményei.
news
A telephely szalmatüzelésű blokkjának éves korszerűsítése az energiahatékonyság növelését is szolgálja.
news
A Veolia több nagynevű gyártó szennyvíztisztító rendszerének telepítését és bővítését végezte az MBBR eljárással, amely a leghatékonyabb és legbiztonságosabb technológiák közé tartozik.
news
A vállalat minőségirányítási rendszere garantálja az energetikai szolgáltatások állandó és jó minőségét, valamint a környezetvédelmi tevékenység magas színvonalát.
news
Megjelent a 'The River’ című videó, amely bemutatja a Veolia cégcsoport jövőképét és gondolkodásmódját.
news
A Veolia biodiverzitási programjának keretében lépéseket tesz az energiahatékonyság növelésére és a helyi erőforrások széles körben való felhasználására. A társaság 13 telephelyén részletes akcióterv kerül kidolgozásra, amely a szakolyi erőmű területén magában foglalja a birkákkal történő legeltetést is.
news
A vállalat 2021 tavaszán programot hirdetett, amelynek célja a társaság telephelyeit körülvevő, valamint az azokhoz kapcsolódó tágabb környezet biodiverzitásának védelme és erősítése.
news
Megjelent a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetség kiadványának, a Fókuszban a Távhő magazinnak a legújabb kiadása. Az idei év első számában Császár Csaba, a Veolia energetikai szolgáltatások igazgatója beszél a vállalat fő céljairól, a szektor előtt álló kihívásokról.
news
A Magyar Kapcsolt Energia Társaság (MKET) pályázatán az energiatermelő társaságokat működésbeli hatékonyságuk, illetve a kapcsolt energiatermelésük mértéke alapján értékelték és a legjobbakat díjjal is elismerték.
news
A kvíz eredményeiből kirajzolódik, hogy a résztvevők többsége tájékozott fenntarthatósági kérdésekben.